Voor elke certificering

De Online-KAMmanager helpt u aan elke gewenste certificering, keurmerk en norm. En onze naam zegt het al: we zetten alles voor u online. Mappen, ordners en boeken behoren tot het verleden. Met ons online systeem kunnen we 24/7 monitoren en bijsturen wanneer nodig. 

Over Online-KAMmanager

Het draait bij ons om één ding: het ontzorgen van onze opdrachtgever. Want we begrijpen dat u uw handen al vol heeft aan uw eigen werk. Wij zorgen dus voor de certificering, u heeft er nagenoeg geen omkijken naar. Omdat wij ook als auditor werken (voor collega-adviseurs), weten wij precies waar auditoren op letten. U begrijpt dat deze kennis u een voorsprong in de voorbereiding biedt, zodat het verkrijgen van de gewenste certificering binnen handbereik is. 

Het klopt dat we alle benodigde informatie online bewaren en inzichtelijk houden, dat betekent echter niet dat we álles online doen. Sterker nog, hebben we een stevige voorkeur voor persoonlijk contact. We bezoeken onze klanten daarom minimaal twee keer per jaar, zijn er voor de nulmeting en brengen ook ons advies bij voorkeur persoonlijk aan u over.

Kenmerkend voor ons is de praktische insteek. Bedenken we een handige procedure voor klant A? Dan bieden we ook onze overige relaties deze informatie. We houden er niet van dat goede ideeën ongebruikt onderin de la belanden. 

Zoekt u een partner in het behalen van een certificering? Online-KAMmanager staat voor u klaar.

meer informatie
Wilt u het behalen van certificeringen aan professionals overlaten?

Kies voor Online-KAMmanager. We staan voor u klaar!